22 de ani de activitate

un partener de incredere

In cei peste 20 de ani de activitate, Eurowestlein s-a remarcat ca fiind o companie de referinta pentru retailerii si magazinele alimentare din Romania, avand o gama completa de produse si solutii, incepand de la produse personalizate, pana la instalare, mentenanta si suport tehnic specializat.

AVANTAJE COMPETITIVE

Avantajul companiei noastre este oferirea de produse calitative la un pret competitiv. Toate echipamentele sunt reconditionate complet, avand o stare perfecta de functionare si un un aspect modern.

Comercializarea de vitrine frigorifice second hand - reconditionate complet - a ajutat foarte mult magazinele si retailerii sa-si optimizeze costurile si sa scurteze termenele de modernizarea a gamei de mobilier.

SOLUTII PERSONALIZATE

Incepem cu nevoia clientilor si apoi identificam produsele potrivite.

Avem o colaborare stransa cu furnizori de top din Germania, cu acces la mii de produse ce se pot adapta nevoilor clientilor, in functie de spatii sau buget.

Ideea principala este ca, prin parteneriatul cu Eurowestlein, veti obtine:

Compania noastra functioneaza in baza unui flux continuu de activitate, avand o sucursala deschisa in Germania (Eurowestlein Marian Reuthe e. Kfm) cu ajutorul careia putem asigura importul si documentatia cu usurinta.

ACOPERIRE NATIONALA

Eurowestlein este un partener ce actioneaza la nivel national, avand o echipa extinsa si disponibila pentru a fi livra produsele si pentru a le asigura mentenanta si suport.

Spre exemplu, printre proiectele recente se numara complexe comerciale si piete agroalimentare precum Piata Obor, Piata Delfinului, Piata Salajan, Complex Rahova, Complex Domino, Antrefrig, Piata de Gros, Carrefour Expres si Carrefour Market.

+20 ani

de experiență

Calitate

premium

Soluții

integrate

Prețuri

accesibile

Call Now Button