Vitrine frigorifice

Vitrine frigorifice second hand

Vitrine frigorifice second hand – Import Germania
Eurowestlein importa din Germania o gama variata de vitrine frigorifice second hand pe care le reconditioneaza in atelierul propriu aflat in Bragadiru, Judetul Ilfov. Reconditionarea vitrinelor frigorifice second hand consta in dezasamblare, inlocuirea pieselor care prezinta semne de uzura, vopsirea profesionala a elementelor din metal. Dupa terminarea procesului de recontionare se depoziteaza in cele mai optime conditii. Vitrinele frigorifice second hand  reconditinate beneficiaza de garantie.

vitrine frigorifice second hand

Printre cele mai cautate sunt vitrinele frigorifice orizontale, ideale pentru utilarea spatiilor comerciale precum cofetarii, carmangerii si nu numai. Marcile importate sunt din cele mai renumite, aceste sunt bine cotate de agenti economici din Germania, dintre aceste marci fac parte: Costan, Linde, Helkama, Criosbanc, Koxka.

Deasemenea Eurowestlein importa vitrine frigorifice verticale refrigerare / congelare cu geam batant / culisant, cu agregat incorporat si cu agrecat in exterior.
Marcile de vitrine frigorifice verticale pe care le importam sunt: Costan, Eurofrigo, Linde.

Eurowestlein poate importa orice este necesar pentru mobilarea si echiparea unui supermarket, magazin sau orice spatiu comercial din domeniul alimentar, colaborand foarte bine cu firma partenera din Germania (Eurowestlein Marian Reuthe e. Kfm).

Eurowestlein poate asigura transportul produselor comercializare oriunde in tara.

Motajul vitrinelor frigorifice se face de oameni calificati, se oferta garantie pentru produsele montate de firma noastra.

La cererea clientului asiguram intretinerea produselor, service dupa expirarea garantiei.

Vitrine Frigorifice Orizontale | Vitrine Frigorifice Verticale